Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Online reklámozás

Bárhol vagyunk, bármit nézünk, mindig találkozunk olyan szövegekkel, szlogenekkel, melyek meg akarnak minket győzni arról, hogy egy termék, szolgáltatás miért jobb. A közösségi oldalakra is betörtek az online reklámok, hiszen nagyon sokan látogatják ezeket a portálokat és ráadásul az a társadalmi réteg, illetve korcsoport, amely még aktív fogyasztónak számít marketing szempontból.
A nyugdíjas réteget nem érdemes megszólítani ilyen felületeken, hiszen ők nem használják az internetet, így az kidobott pénz lenne minden cég számára. A fiatal korcsoport megszólítása azonban ilyen helyeken nagyon sikeres tud lenni. A marketing szakemberek ezt ki is használják.
A mostani reklám stratégiákat már eleve úgy dolgozzák ki, hogy azokban helyet kapjanak a nagy közösségi portálok. Nagyon sokat remélnek az ilyen ötletektől a cégek, hiszen a fiatalok egy része más honlapokat szinte nem is használ, itt pedig nagy közönséget lehet megszólítani nagyon alacsony marketing költséggel.
Ha Ön is szeretné beindítani cége online reklámját, akkor keresse fel az itt található vállalkozás weboldalát és vegye fel a kapcsolatot az illetékessel! Nem fogja megbánni, ha egy kisebb összeget befektet a cége interneten való hirdetésébe.

 

Print Friendly, PDF & Email