Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kiváló brand szerverek választéka

Kiváló brand szerverek választéka

Webáruházunkban kifejezetten a világ vezető gyártói által kínált szerver gépeket forgalmazunk. Ezek a gyártók: a Dell, a HP, a Fujitsu, az IBM mind-mind arról híresek, hogy termékeik megbízhatósága példa nélküli. Az általuk kínált, úgynevezett brand szerver gépek sokkal ritkábban hibásodnak meg, mint bármelyik, egyedileg összerakott gép. A kevesebb hibalehetőség, kevesebb szervizelést jelent, ez pedig huzamosabb működési élettartamot feltételez, ami a megbízhatóság egyik igen pontosan mérhető alapja. A brand szerverek gyártói számára fontos, hogy az esetleges leállások miatt elvesztegetett időt és bevételt a lehető legrövidebbre csökkentsék.

Aki a szerverdiszkont.hu brand szerver gépei mellett dönt, nyílván olyan kiszolgálót keres, amire legalább öt évig nem kell költeni, nem szükséges szervizelni hiba nélküli, folyamatos működést vár.

Webáruházunkban a brand szerverek mellé 4 órán belüli javítás és csere nemzetközi szolgáltatást is lehet vásárolni. Természetes ez nem olcsó szolgáltatás, de ez valóban 100% rendelkezésre állást biztosít.

A brand szerverek épp megbízhatóságuk miatt alkalmasak tárhely, domain szolgáltatás kiépítéséhez. Manapság naponta milliószámra jelennek meg weboldalak, a cégek, vállalkozások felismerik, hogy webes megjelenés nélkül ma már nem lehet profitot termelni. Ehhez pedig domain, tárhely szolgáltatóra van szükség.

Ebben az IT szegmensben pedig a legmegbízhatóbb domain, tárhely szerver megoldásokra van szükség, hisz egy tárhely leállás több embernek jelenthet bevétel kiesést, emellett a szolgáltatás is könnyen bizalmát vesztheti az ügyfelek szemében. A szerverportal oldalon részletes szakmai elemzéseket olvashat, amelyek segítenek a jó döntés meghozatalában.

Összességében elmondhatjuk, a 21. században szinte az összes vállalkozás működésének alapja, főleg, amelyek szorosan a webhez fűződnek a megbízható, hosszú élettartamú szerver.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás