Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Szerver host

Szerver host

Egyre több cég kénytelen azzal szembesülni, hogy már nem tudja, vagy nem akarja a saját telephelyén tárolni a szervereit. De mit lehet ebben az esetben tenni? A szerver host tekintetében erre a problémára is akad szerencsére megoldás. A bérlőknek nem kell többet az üzemeltetéssel, a karbantartással és a javíttatásokkal foglalkozniuk,

mert az Invitel teljes mértékben átvállalja tőlük ezt a feladatot. A szerver host egész napos felügyeletet biztosít a készülékeknek, amelyeket így tulajdonképpen semmilyen baj nem érhet. A szolgáltatás csupán egyszeri nagyobb összegű beruházást igényel, utána pedig havidíjas konstrukcióban kell a szerver hostért fizetni.

A készülékek rendelkezésre állása tulajdonképpen teljesen folyamatos lesz, mert az Invitel ügyel arra, hogy ne legyenek üzemszünetek a szolgáltatásban.

A profi csapat minden felmerülő feladatot elvégez, a problémákat pedig azonnal megoldják. Természetesen a szerver host arról is beszámol Önnek, hogy milyen események történtek az elmúlt időszakban a gépeivel.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás