Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Megoldások allergia ellen

Megoldások allergia ellen

A tavasz, az érzékeny embereknek pokoli heteket hoz. A fák, a virágok, a növények ilyenkor szórják szét a pollent, amelyekre rengeteg ember érzékeny. A száraz időben megnövekedik a levegő portartalma, ami a házakba is nagyon gyorsan bejut. A páratartalom is időnként nagyon megnövekszik.

Ezeket összevetve, rengeteg ember kerül ágyba vagy folyamodik antiallergénekhez, így küzdenek az allergia ellen. A legtöbben a tünetet próbálják kezelni és nem a betegség kialakulásának okát megszűntetni. Természetesen egy egész város vagy vidék levegőjét nem lehet megszűrni.

Az emberek azt mondják, hogy nem számít a munkahely és az otthonunk, ha a kinti levegő amúgy is szennyezett. De igen számít! Életünk jelentős részét a munkahelyen és az otthonunkban töltjük.

Átlagosan egy ember naponta hét-nyolc órát alszik és figyelembe sem veszi, hogy akkor is lélegzik. Egy jó megoldás az allergia ellen ezen légtereknek a megszűrése, otthonunk felszerelése szűrőberendezésekkel, hogy álmunkban is tisztán lélegezhessünk.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség