Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Furminator kefe

Furminator kefe

A modernizáció és az elvárosiasodás olyan szokásokat hozott magával, amelyek a régi időkben talán még furcsának tűntek, azonban ma már megszokottak. Ilyen mozzanat lehet a kutyák és macskák háziasítása és ezzel nem a szelídítésre kell gondolnunk, hanem arra, hogy ezek az állatok az emberekkel egy fedél alatt élik mindennapjaikat.

Ennek van egy hátulütője, ami a szőr hullása és ezt a Furminator kefe segítségével tudjuk meggátolni. Azt tudnunk kell, hogy ezek a házi kedvencek az év minden szakában vedlenek és ezért nagyon sok szőrt elhullatnak, ami az emberek számára nemcsak zavaró, hanem egészségtelen is tud lenni.

Ez az eszköz képes eltávolítani a vedlő szőr 90%-át még azelőtt, mielőtt azt az állat ledobná magáról. A Furminator mérnökei a hosszú és rövid szőrű ebekre, cicákra egyaránt gondoltak. Továbbá, a Furminator kefe ára igencsak versenyképesnek mondható,

hiszen ez a termék nemcsak házi kedvenceinknek kedvez, hanem nekünk is. A szép és tisztán tartott bunda pedig nem hullat annyi szőrt, így nem lesz büdös, továbbá az élősködőket is jobban távol lehet tartani.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás