Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Digitális karóra

Digitális karóra

Valószínűleg mindenki találkozott már azzal a bosszantó problémával, hogy egy fontos pillanatban nem tudta azonnal megállapítani, mennyi az idő. Pedig ezen a dolgon sok múlhat, hiszen innen tudhatja meg az ember, hogy éppen kell a buszhoz sietni vagy fel kell már kelni.

A pontos időt a digitális karóra segítségével azonnal meg lehet állapítani, azonban egy-egy átlagostól eltérő helyzetben, könnyedén bajba lehet kerülni a mutatós órákkal. Például nagyon gyakran előfordul, hogy valaki egyszerűen elnézi a mutatók állását és teljesen rosszul állapítja meg az időt. A másik nagy problémát az elemek gyengülése,

illetve lemerülése jelentheti. A digitális karóra esetében látható, hogy gyengül vagy eltűnik a számsor a kijelzőn, azonban a mutatós órák könnyen megtréfálhatnak bárkit. Előfordulhat, hogy az elem gyengülése miatt, az óra elkezd lelassulni, ami azért problémás, mert ezt a tulajdonos nem veszi észre.

Így a fontos esetekben is el lehet késni, ezért vigyázni kell ezzel a problémával. Másrészt azt is meg kell említeni, hogy a digitális karóra sok esetben tud világítani is, ezért a sötétben sokkal egyszerűbben le lehet olvasni a kijelzőn lévő számokat.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház