Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Digitális kábeltv

Digitális kábeltv

A mai világban nem számít luxuscikknek a televízió, annyira az emberi élet részévé vált, hogy szinte elképzelhetetlen létezni nélküle. Ahogy fejlődik a technika, úgy a szolgáltatások is egyre jobb minőségnek örvendenek.

A digitális kábeltv szolgáltatás, az analógot meghaladva, olyan csatornákkal rendelkezik, amelyek nincsenek benne az analóg kábel tv csomagjaiban. Előnyei közé tartozik a prémium kép- és hangminőség.

Számos funkcióval bír, mint pl. elektronikus műsorújság, médialejátszó, időzített felvétel, azonnali felvétel. Ha szeretné, akár megállíthatja az adást is, vagy visszanézheti azt. A gyerekzár segítségével lezárhatja bizonyos csatornák használatát. Ha emellett a tv szolgáltatás mellett maradna, akkor választhatna mellé kiegészítő mini- és HD csomagot.

Az Invitel három digitális csomag kínálatot nyújt: egy alap, egy családi és egy extra csomagot. A digitális kábeltv előfizetése esetén az analóg program akár több televízión is nézhető. Fizessen elő az Önnek megfelelő csomagra, és kapcsolódjon ki a tévénézéssel.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás