Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Szent Márk tér

Szent Márk tér

Ha eddig nem volt még Velence városában, akkor azt ajánljuk, hogy egyszer mindenképpen menjen el, mert kihagyhatatlan az élmény! A Szent Márk tér és az összes látványosság, tulajdonképpen egyetlen nap alatt bejárható, ha nem áll sorba a múzeumokba való bejutásért.

Szerencsére a Szent Márk tér is rendelkezik látnivalókkal, hiszen több palota is áll a nevezetesség közelében. Arról is ejtsünk szót, hogy itt van a Szent Márk székesegyház és a Campanile is, valamint a Dózse-palota is a tér közelében található.

Ez azt jelenti, hogy ezt a híres helyet semmiképpen nem hagyhatják ki azok, akik ellátogattak Velencébe, máskülönben valami nagyon fontos dologról maradnának le. A Szent Márk tér biztosan tetszeni fog Önnek is, hiszen itt szokott lenni a karnevál központja, ahol csodálatos jelmezekbe öltözött személyek járkálnak.

Tehát, ha Ön is szeretne itt bulizni, akkor jelentkezzen az Euro-Travel által szervezett kirándulásra, hogy könnyen eljuthasson Velence gyönyörű városába és minél hamarabb megnézhesse a Szent Márk tér szépségét!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Nyaralás