Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Fontos a klíma tisztítása

Fontos a klíma tisztítása

Még akkor sem, ha csak egy család számára vásárolunk klímaberendezést, tehát nem mozog sok ember a lakásban, nem szabad elfelejteni a berendezés rendszeres tisztítását. Ha pedig olyan helyiségbe kerül, ahol sok ember megfordul, a klíma tisztítás egy nagyon fontos művelet lesz.

Ugyanis a berendezésekben elhelyezett szűrők élettartama és kapacitása nem végtelen. Persze működnek abban az esetben, ha már nagyon aktuális volna a klíma tisztítás, de azt tudni kell, hogy ilyenkor mindazt elkezdik keringetni a belső térben, amit addig magukba gyűjtöttek.

Sokan ennek már a gondolatától is elborzadnak, és gyorsan egy szakembert hívnak a klíma tisztítás végett. Ugyanis az összes begyűjtött vírus és bacilus visszakerülhet a légtérbe, és ezzel akár betegséget is okozhat.

A tisztításkor a berendezés típusától és a szűrő állapotától függően cserére lehet szükség, de az is előfordul, hogy elegendő a mechanikus tisztítás is. Ezt mindenképp bízzuk szakemberre, hiszen őket többek között arra képezték ki, hogy ezeket a feladatokat eredményesen megoldják. 

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház