Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Ceruza

Ceruza

Ha választani kell az írószerek közül, akkor a legtöbben a tollat preferálják, pedig más lehetőség is létezik a szavak leírására. A ceruza például nagyobb figyelmet érdemelne, hiszen van egy hatalmas előnye ennek az eszköznek.

Mivel a radír segítségével könnyedén el lehet tüntetni a ceruza által írottakat, ezért tökéletes arra az esetre, amikor piszkozatot kellene lejegyezni a végleges szöveg előtt. Sokan például ceruzával töltik ki először a hivatalos papírokat és ha tökéletesnek találják a végeredményt, csak akkor írják át a betűket és a számokat tollal.

Ez egy nagyon jó szokás, mert így el lehet kerülni a felesleges bosszankodást amiatt, hogy be kell szerezni egy új nyomtatványt. A különféle vizsgákon is jól jöhet egy ceruza, mert így utólag van lehetőség a korrigálásra, ami azért nagyon előnyös, mert sok tanár nem fogadja el a javítást, ha a vizsgázó már leírta tollal a megadott helyre a megoldást.

Másrészt a művészek számára is praktikusabb lehet a grafitos íróeszköz használata, hiszen fantasztikus művek születhetnek a segítségével.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás