Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

A virágok szeretik a szerves trágyát

A virágok szeretik a szerves trágyát

Minden élőlénynek szüksége van arra, hogy legyen miből felépítenie testének anyagait. Ahogyan az étel nagy fontosságot jelent a mi számunkra, úgy a szerves trágya nélkülözhetetlen a növényeknek. Az ebben az anyagban meglévő elemek és komponensek arra sarkallják a virágokat, hogy nagyra és erősre nőjenek. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen töménységben alkalmazzuk.

Amennyiben a szerves trágya kereskedelemből kerül beszerzésre, akkor nyugodtak lehetünk, mert a kialakítás során ügyelnek arra, nehogy káros legyen a növényekre. Otthon is van rá lehetőség, hogy kialakítsuk, főként akkor, ha van a ház körül valamilyen jószág, ami megadhatja az alapját a dolognak.

Természetesen nem árt kicsit utána olvasni, hogy mi az, amire figyelni érdemes. A tyúkok ürülékei eléggé jó alapot képezhetnek, de mivel foszforban nagyon gazdagok, hígítani szükséges, ugyanis ellenkező esetben kiégeti a palántákat. Többféle szerves trágya recept is megtalálható a világhálón, ezért lehet válogatni az eltérő kialakítások között.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás