Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Luxus utazás

Luxus utazás

Mindig is szeretett volna belecsöppenni egy igazi Hollywood-i álom luxuskivitelben nyaralásba? Akkor most bízza rá magát az Air Tourist utazási iroda profi munkatársaira és olyan élményben lehet része, amit még filmen sem látott soha!

Az Air Tourist specialitása a személyre szabott luxus utazás megtervezése és megszervezése, így Ön csak megjelöl egy úti célt és semmi egyébre nem kell gondja legyen. A szolgáltatás része a repülőjegy lefoglalása, az ideális szállás megkeresése, a programok szervezése, az idegenvezetés és minden egyéni kérés teljesítése.

Esetleg olyan helyszínt nézett ki, ami nem szerepel az airtourist.hu weboldalon vagy a kiszemelt szállodát, programot nem találja? Semmi gond! Csak vegye fel a kapcsolatot a honlapon megtalálható elérhetőségek valamelyikén, írja le a szíve vágyát és itt garantáltan megoldást talál! Nincs az a luxus utazás, ami itt ne lenne kivitelezhető, hiszen a különleges helyszínektől, az egzotikus üdülésekig minden elérhető, csak ki kell mondania és az álma máris teljesül!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás