Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Munkavédelmi kesztyű

Munkavédelmi kesztyű

Bizonyos munkakörnyezetben, mint például a faiparban roppant nagy szerep jut a kar, kéz és kézfej megvédésének. Természetesen itt minden alkalmazott a munkavédelmi kesztyű mellett dönt, amely szinte mindentől meg tudja védeni a kezet. A faiparban rengeteg veszély leselkedik az ember kezére, ezért a profi kesztyű viselése szinte már kötelező.

Az még csak a kisebb gond, amikor az ember kézfejébe fúródik egy apróbb, nagyobb szálka. Az már komolyabb baj, amikor a körfűrész elvágja az ember kezét, ami következtében egy ideig nem fog tudni dolgozni. Természetesen ennél sokkal komolyabb balesetek is történtek már, ahol sokszor az ujjak elvesztése volt a végeredmény.

A munkavédelmi kesztyű profi mivolta azonban minimalizálni tudja a baleseteket. Itt egy átlagos típussal az ember nem sokra megy. Olyanra lesz szükség, amelyik a biztonságot felső fokon tudja nyújtani. Ezért is kell az effélét a http://www.safetyjob.hu/kesztyuk_3 weblapról megvenni, ahol a színvonal mellett a teljesen jutányos árnak is örülni lehet.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház