Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

A webáruház előnyei

A webáruház előnyei

Sokat forgott mostanában a webáruház nyitás az agyamban. Miért? Mert ez a jövő. A hagyományos üzletek kevésbé népszerűek már. Ha valaki vásárolni akar, felmegy a ’netre és megveszi.

Sokkal több információhoz is juthat. Én például most tagja vagyok jó néhány életmód tanácsadós blognak, ahol a tanácsok és receptek mellé kapunk linket webárhuházhoz is, hogy a receptekben lévő alapanyagokat be tudjuk szerezni.

Ez nagyon praktikus, mert nem kell felírogatnom, mit szeretnék, hanem rögtön ott meg is tudom rendelni. Sok mindent megkapok a hagyományos üzletekben is, de így gyorsabb, könnyebb és van, hogy olcsóbb is.

Sokat gondolkodom mostanában, hogy ha meglesz a kellő tudásom és tapasztalatom, szeretnék egy tanácsadós, receptes, webáruházat, ahol tudok segíteni azoknak, akik még bizonytalanok. Ehhez még azért el kell telnie egy kis időnek, hiszen még nincs elég tapasztalatom. Úgy pedig nem fogfok tanácsokat osztogatni, pláne nem egészségügyi tanácsokat. Most tanulok, tapasztalok, aztán meglátjuk.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház