Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Névnapi köszöntés

Névnapi köszöntés

Ön is gyakran érzi azt, hogy elfelejtett valamit? Ilyenkor sokszor az derül ki, hogy nem köszöntötte fel az egyik ismerősét az előző napon? Akkor keresse fel a mai-nevnap.hu oldalt, ahol azonnal kiderülhet, hogy pl hogy milyen névnap volt tegnap.

Ne hibáztassa magát a felejtés miatt, hanem ragadja meg a telefont és minél hamarabb köszöntse fel az ismerősét! Természetesen azt is említse meg, hogy sajnálja a késedelmet! A illető valószínűleg nem fog haragudni, hiszen sokan teljesen megfeledkeznek a köszöntésről.

A jövőben pedig böngéssze gyakrabban a mai-nevnap.hu oldalt, ahol megtudhatja, hogy pl milyen névnap volt tegnap. Annak se felejtsen el utánanézni, hogy kit kell felköszöntenie aznap, illetve másnap, mert így sok kellemetlen helyzettől kímélheti meg magát.

Elképzelhető, hogy a kapcsolatai jelentősen jobbak lesznek annak köszönhetően, hogy mindig odafigyel majd a köszöntésekre. Lehetőleg másoknak is ajánlja figyelmébe ezt az oldalt, hogy ők is mindig tisztában legyenek azzal, pl hogy milyen névnap volt tegnap. Így, talán Önt is többen köszöntik majd fel a jeles napokon!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szórakozás