Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Légkondicionáló

Légkondicionáló

A nyári hónapok beköszöntével egyik leghasznosabb társa egy klímaberendezés lehet, mert nem csupán a szabadban érezhető a folytonos nagy meleg hatása, hanem az épületek falai is jócskán átmelegszenek, valóságos szaunává változtatva ezzel a szobákat.

Lakása hűtéséhez a legkiválóbb megoldás egyértelműen a légkondicionáló lehet, vagy pedig az, ha északabbra költözik. A Webklíma honlapján számos termék közül válogathat, de nálunk nem csak azt kaphatja, mert bizonyos ellenérték fejében a szerelést is biztosítjuk Önnek.

Az általános ajánlat tartalmazza a kiszállási díjat, a berendezés kiszállítását, bizonyos mértékig az anyagköltséget és a munkadíjat, illetve a beüzemelési jegyzőkönyv elkészítését is. Ezek mellett természetesen a munka folyamán keletkezett törmelék eltakarítását is vállaljuk.

Amennyiben az Ön otthonában még nincs légkondicionáló, mindenképp érdemes befektetnie, hiszen nem szimplán csak a kényelem, hanem az Ön és családja egészsége is a tét. Böngésszen, válasszon széles kínálatunkból és egyéb kiegészítő szolgáltatásaink közül!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás