Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Terhesség jelei

Terhesség jelei

Babát szeretnének a párjával, vagy éppen attól tartanak, hogy becsúszott egy nem kívánt terhesség? Mindkét esetben érdemes odafigyelni a női test változásaira, üzeneteire, mert a terhesség jelei már akár az első napoktól is felfedezhetők.

A legközismertebb a terhesség jelei közül a vérzés késése, azonban ezt számos más tényező is befolyásolhatja, így jó tudni, hogy milyen más dolgok utalhatnak várandósságra, mert ezek együttes megjelenése sokkal biztosabb diagnózist adhat.

Példának okáért, terhesség gyanújára adhat okot a mellek látszólag ok nélküli érzékennyé válása, megduzzadása, puhábbá vagy feszesebbé válása is, valamint a hányinger is egy igen jellemző tünet, azonban önmagában ez sem mérvadó, mert van, akinél már az első napoktól jelentkezik, van, akinek csak később akad gondja ezzel, és olyan is létezik, akinél teljesen kimarad ez a kellemetlenség. Továbbá a terhesség jelei közé tartozik a hangulatingadozás, a kimerültség és a felfokozódott étvágy és bizonyos ételek, ízek iránti vágyakozás is.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség