Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Bowling

Bowling

Nyáron sok időt töltünk a szabadban, kirándulással, túrázással és sportolással. Az őszi hidegek beálltával, egyre ritkábban járunk ki. Ilyenkor érdemes valami benti tevékenységet keresni, ami szórakoztató és formában tart.

A bowling megfelel erre a célra. Megmozgatja az izmainkat és rendkívül kellemes kikapcsolódást biztosít számunkra. Ez egy olyan sport, amit egyénileg és csapatban egyaránt űzhetünk, így bármikor nekiláthatunk. Már nálunk is egyre népszerűbb ez a játék.

A fővárosban és a vidéki városokban is számtalan lehetőség nyílik a kipróbálására. A bowling pályák általában szórakoztató központként működnek. Lehetőség van megvacsorázni játék után az étteremben, de a gyermekek is jól érezhetik magukat a játszóházban, amíg a felnőttek sportolnak.

Bár a bowling még alig két évtizedes múltra tekint vissza hazánkban, már így is jelentős sikereket értek el profi sportolóink a nemzetközi megmérettetéseken. A pályákat egyre többen látogatják évről-évre, ami azt jelenti, hogy a bowling egyre kedveltebb sport lesz.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szórakozás