Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

A rendszer hibás működését okozhatja a Wilo szivattyú

A rendszer hibás működését okozhatja a Wilo szivattyú

A tél közeledtével mindenki igyekszik egy gyors ellenőrzést tartani a fűtőberendezés körül. Erre mindenképp szükség van, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki, hogy valahol ereszt a rendszer vagy netalán működési gondok vannak.

A Wilo szivattyú használati utasításában is ott áll a figyelmeztetés, hogy huzamosabb nyugalmi állapot után a helyes működési paramétereit ellenőrizni kell. Persze a laikusak ebből csak annyit értenek, hogy ki kell hívni a szakembert, hogy ránézzen, amit valljuk be, anyagi okok miatt sokan nem tesznek meg.

A Wilo szivattyú egy nagyon egyszerű készülék, helyes működését bárki meg tudja állapítani. Akkor van gond, ha nem a megfelelően dolgozik, a hibás üzemelést pedig különböző mérésekkel lehet kideríteni. Ilyen mérőeszközeik sajnos csak fűtőtechnikai szakembereknek vannak, ezért ha gyanús működést tapasztalnak, hozzájuk kell fordulni. A Wilo szivattyú normál működéskor nem zajos és nem hoz létre vibrációt. Ha ilyen megnyilvánulásai vannak a rendszernek, akkor gond van a szivattyúval, és szükség lesz egy szakértőre.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház