Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kömmerling ablakok

Kömmerling ablakok

Ablakvásárlás esetén rengeteg ismeretlen márkanévvel, fogalommal találkozhatunk és a legtöbb ember rögtön akadályokba ütközik. Gondokat okozhat kiválasztani a megfelelő minőséget és pénztárcakímélő árak jó kombinációját. A Kömmerling ablakok széles választéka kedvező áron érhető el bárki számára.

A figyelem középpontjában nemcsak az ár kerül, hanem hatalmas odafigyeléssel gondoskodnak a minőségről is. A Kömmerling már 118 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik az ablak, szintetikus gumi és tömítőanyagok gyártását illetően.

Mindig előtérbe helyezték a változó igényeknek való megfelelést, valamint az új technológia nyújtotta lehetőségeket kihasználva igyekeztek a legtöbbet kihozni és megalkotni a minőségi termékeket. Az évek folyamán, a káros anyag kibocsájtást is minimalizálták, valamint az ólom is kiiktatásra került.

Helyette cink-kalciumot használnak, az erős és újrahasznosítható műanyag Kömmerling ablakok előállításánál. A Kömmerling név elismert márkává nőtte ki magát, ami garancia a kiváló minőségre.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás