Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

NAS meghajtó

NAS meghajtó

Manapság a mobilok és tablet PC-k nem rendelkeznek megfelelő tárhellyel, ami miatt a tulajdonosoknak szinte már kötelező beszerezni egy ideális berendezést. A megoldást gyakran a NAS meghajtó jelenti, ami képes a több GB-os filmeket, nagyobb mérettel rendelkező fotókat és egyéb lényeges dokumentumokat, prezentációkat tárolni.

Az előnyöket tekintve említést érdemel a biztonság is, ugyanis ennél nem kell tartani a fájlok elvesztésétől úgy, mint például a Google Drive vagy épp az Amazon S3 nyilvános felhőszolgáltatások esetében. A NAS meghajtó nem más, mint egy személyes felhő, aminek köszönhetően otthon lehet tárolni az adatokat, és ezek akármikor, bárhonnan elérhetőek.

Ebben nagy segítséget jelenten a D-Link ingyenes mydlink portálja vagy az IPhone, illetve Android alkalmazása. A kontrollernek hála, a tulajdonos akármikor hozzáférhet bármilyen fájlhoz, és még bővíteni is lehet a tárhelyet az elképesztő 6 TB-ra. Ezzel szemben például a mobilok a legjobb esetben is csak 16 GB-ot képesek biztosítani. Ezért is bizonyul elterjedtnek a NAS meghajtó.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás