Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

CSOK

CSOK

A nem kedvező anyagi háttérrel rendelkezőknek vagy bárkinek, akinek szüksége van pénzügyi kiegészítésre egy otthon megteremtésénél hatalmas segítséget nyújthatnak a különböző hitelek és vissza nem térítendő támogatások.

Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben segít a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, ami az egyszerűség kedvéért klasszikusan a CSOK nevet viseli. Számos feltétele van, amelyeket alaposan átolvasva és betartva könnyen és egyszerűen juthatunk olyan pénzhez, amelyet lakásépítésre vagy vásárlásra fordíthatunk.

Új lakás építésénél van néhány főbb feltétel, amelynek teljesülnie kell, ilyen például a gyereklétszám. Ebben az esetben, a családban minimum egy vagy két gyereknek kell lennie. Van egy alternatív megoldás, hogy a szülök gyerekek nélkül is igényelhetik a támogatást, de előre kell vállalniuk bizonyos számú gyerek születését.

Az újításoknak köszönhetően a CSOK feltételei közül kikerült a lakás energetikai besorolása, valamint a maximum négyzetméterár megszabása. Az említetteken kívül még számos pozitív változás történt.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Pénzügy