Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Happy dog

Happy dog

A kutatók megállapították, hogy az állatok néha sajátosan válaszolnak olyan ételfajtákra és orvosságokra, amelyeket az emberi ízlelés erősnek tart. Ez a körülmény egyebek között azt jelzi, hogy a kutya az ízekre nem minden esetben reagál úgy, mint az ember. Ezért ízletes nekik a happy dog supreme és a happy dog naturcroq sorozat szárazeledelei, konzervje, amely holisztikus szemlélete folytán teljes értékű eledelként szolgál nekik.

Azonban nem zárható ki annak a lehetősége sem, hogy egyes dolgok, amelyek az ember számára szagtalanok, valójában kielégítő mennyiségű szagos alkotórészt tartalmaznak ahhoz, hogy a kutya észlelje. De leggyakrabban olyat is jó étvággyal elfogyaszt a kutyus, ami az ember számára érthetetlen, amilyen a legtöbb minőségtelen, multikban kapható száraztáp. A silányabb minőség esetében kifejezetten kellemetlen szagot tapasztalunk még friss állapotában is, tápértéke aligha akad és lehet, a kutya sem szívesen fogyasztja. de jobb híján megeszi. De a prémium és szuperprémium minőség, mint a happy dog kutyatápjai, szárazeledelei is, egészen biztosan ízletes és tápláló lesz a kutya számára. Sőt, a happy dog konzervek esetében a fenti összefüggés fokozottan érvényes.


A kutya habozás nélkül megeszi az erősen sós ételeket is. Az étel illata ilyen esetben valószínűleg fontosabb tényező, mint az íze. A különféle ételek szaga, nedvességtartalma és hőmérséklete mind-mint ugyancsak hozzájárul az ízletességhez. Azt, hogy mit kedvel a kutya, valószínűleg veleszületett tulajdonsági határozzák meg. Ugyanakkor a legtöbb domesztikált eb mindenevő: alkalmazkodott és hozzászokott az ember összes táplálékához. Mégis az ember képtelen befolyásolni kedvence természetes vonzódását bizonyos dolgok iránt. Ezt a természetes vonzódást pedig a pacsizoo.hu webáruházában kedvező áron elégíthetjük ki, széles választékkal, ingyenes házhozszállítással.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás