Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Párna gyerekeknek

Párna gyerekeknek

A gyerekek őszintén örülnek mindennek, amit a felnőttektől kapnak. Ragaszkodásuk a gyerekpárnákhoz is őszinte és csodálatra méltó. Sok helyen kapható memory párna gyerekeknek, ami segít a nyakcsigolyák és a gerinc egészséges fejlődésében.

A rossz testtartás már gyerekkorban kezdődik, ha nincs megfelelő eszköz a hiba elkerülésére. A memory párna gyerekeknek van kifejlesztve, hogy már egész kicsi kortól rendesen és egészségesen fejlődjön a gerincük. A szülők felelősséggel tartoznak gyermekeik egyenes gerincéért is.

Webüzletünkben megtalálhatja szinte az összes mesefigurás párnát, valamint vannak egyedi, névre szólóak is. Ki kell keresni a megfelelő párnát, és már vihetik is haza, illetve szállítjuk rögtön.

Egyes szakemberek szerint nem szabad már az első napokban párnához szokatni a babákat, mert nem tesz jót. De a későbbiekben igenis javallott a használatuk. Játékos párna gyerekeknek ezerféle számban található, de orrdugulásra is lehet kapni, ami olyan illatanyagot áraszt, mely kitisztítja a légjáratokat.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház