Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Pálmafa árak

Pálmafa árak

A legtöbben úgy gondolják, hogy a lakásban nagyon jól mutatnak a szobanövények, ezért rendszeresen vásárolnak belőlük az internetről. Azonban, a kezdők még sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy vajon megfizethetők-e a pálmafa árak.

A virag-online.hu weboldalon gyűjtött adatok alapján, a válasz igen, hiszen vannak olyan növénytípusok, amelyek egyáltalán nem kerülnek sokba. Például a kisméretű gyompálma, illetve a cikász alig haladja meg az 1000 Forintot. Mivel a pálmafa árak nem egységesek, ezért szót kell ejtenünk arról is, mennyibe kerül a többi típus.

A datolya pálmáért most 4490 Forintot kell fizetni, tehát megéri elgondolkodni a beszerzésén. Ugyanakkor, a Kentia-pálma vagy a Bétel-pálma már a magasabb árkategóriába tartozik a weboldalon. A Halfarok-pálma megvásárlása is elsősorban akkor lehet előnyös, ha valaki hajlandó egy nagyobb összeget áldozni a vásárlásra.

Persze a megrendelés előtt, nemcsak a pálmafa árak lényegesek, hanem annak is utána kell járni, hogy milyen gondozást igényelnek a növények, mert csak ennek tudatában érdemes a megrendelés mellett dönteni.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás