Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Gyönyörű réz esernyőtartó

Egy igazán jó vers nemcsak a szavak által kápráztat el, hanem a közölt üzenetével is. Bizonyos kiegészítőink sem csupán esztétikai célokat töltenek be, hanem képviselnek valamit. A gyönyörű réz esernyőtartó is sokkal többet árul el az otthonunkról, mint gondolnánk.

Csak azok fejében és lelkében lehet igazán rend, akiknek a lakásuk is rendezett. Egy idő után a lakás berendezése és kialakítása hű képet ad a benne lakók belső világáról. Ahol megvan mindennek a helye és célja, ott az élet más területein is rendben vannak a dolgok. Aki réz esernyőtartót szán az esernyőknek, az kifinomult ízlésről tanúskodik. Ugyan miért vinne be a lakásba műanyag, személytelen tárgyakat? Az egyedi megmunkálású, nemes alapanyagból készült réz esernyőtartó értéket üzen, a hagyományos szakmák, a valódi szépség értékét.

A tömeggyártás termékei nem közvetítenek személyességet és sajátos üzeneteket, de a kézzel és szívvel készített alkotások beszélnek a lakásban. Aki megpillantja, annak biztosan eszébe jut valami, mert olyan mint egy vers.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Bútor