Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Ciklusbarát krém nőknek

A hölgyek többsége, akik nap mint nap a rendetlenkedő hormonháztartásuk miatt kellemetlenül érzik magukat, nem is tud arról, hogy van olyan termék, amivel javíthat a helyzetén. Olyan alapanyagokból lett előállítva a ciklusbarát krém nőknek, amelyek támogatják a szervezet progeszteron szintjének megemelését. Ugyanis az alacsony progeszteron szint okozza a legfőbb problémát a női szervezetben. Ezáltal ösztrogén dominancia lép fel és ez számos tünetet produkál.

Az egyik leginkább nyilvánvaló a menstruáció rendszertelensége, túl erős vagy túl gyenge vérzéssel. Talán egyesek jót mosolyognak ezen, de az alacsony libidóért és a migrénért is sokszor az ösztrogén dominancia a felelős. Ugyanakkor hangulatingadozás, rossz közérzet, depressziós tünetek is jelentkezhetnek emiatt. A tünetek szinte vég nélkül sorolhatóak, hiszen a hormonok nem megfelelő összjátéka a testben mindenütt zavart okoz. A változókori tüneteknek is ez a gyökere.

Ebből is tökéletesen látszik, hogy milyen hatalmas hatása van a testre ez a két női hormon. A ciklusbarát krém nőknek lett kifejlesztve, de nemcsak a változókori problémák enyhítésére. A pajzsmirigyműködés zavarával küzdőknek is enyhítést hozhat. A ciklusbarát krém nőknek nem válogat aszerint, hogy honnan ered a hormon egyensúly elveszítése, az csak a hiányzó összetevőt adagolja. A krémet a WiseTree Natural-tól vásárolhatja meg 100 és 200 milliliteres kiszerelésben.

Az összetevőit megfigyelve láthatja, hogy természetes alapanyagok felhasználására törekedtek, illetve nem adtak tartósítószert a krémhez. Annak érdekében, hogy még inkább kifejthesse áldásos hatását a szervezetre, érdemes a megfelelő étrend kiegészítővel együtt megvásárolni a WiseTree Naturals-tól. Válogathat a változókori, a babaváró, a problémás ciklus, pajzsmirigy barát, a depi stop, az endo stop és a hajhullás stop csomagok közül. Mindegyiknek az alapja a ciklusbarát krém nőknek, de egy olyan étrend kiegészítővel párosítva, ami még inkább támogatja a kellemetlen tünetek felszámolását.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás