Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

TV tartó konzol

A világ olyan elképesztő ütemben fejlődik és változik, hogy sokszor alig lehet követni. Sokan vannak, akik gyerekkorukban nem láttak például távirányítót, ma meg a TV tartó konzol segítségével rögzített készüléken 3D-s filmeket néznek. Az ő gyerekkorukban a televízió egy asztalon vagy szekrényen állt, és csak fekete-fehér műsor volt. Ma már azonban szinte semmilyen korlát nincs, ha erről a készülékről van szó.

Számtalan TV tartó konzol létezik, amivel rögzíteni lehet a készüléket a falra, így nincs szükség külön azért venni egy szekrényt, hogy legyen helye a TV-nek. Ez nyilvánvalóan több szempontból is előnyös, hiszen így a televízió pontosan oda kerül, ahová szeretnénk, ráadásul ha kevés hely van, akkor nem biztos, hogy kényelmes lenne egy szekrényt még bezsúfolni a szobába csak a televízió miatt.

Lehet venni dönthető TV tartó konzolt is, ami praktikus, hogyha valaki hol ülve, hol fekve néz filmet. Arra figyelni kell, mikor ilyen terméket vásárol, hogy nem mindegy, milyen paraméterekkel rendelkezik a televíziója. Fontos tudni a képernyő átmérőjét és a berendezés súlyát. Ugyanis a TV tartó konzolnál ezek az adatok fontosak, mindegyiknél fel van tüntetve a maximális terhelhetőség és a képátló is.

Ezek nyilvánvalóan fontos szempontok, hiszen ha a konzol nem bírja el a készüléket, akkor igen komoly anyagi kár keletkezhet. Fontos a megfelelő rögzítés is, ezt azonban a termék mellé csomagolt csavarokkal megoldhatja, csak arra kell figyelni, hogy stabil falfelületre legyen rögzítve a TV tartó konzol. Ugyanis egy gipszkartonból készült fal például nem fogja tudni megtartani a televízió súlyát, ami több szempontból is komoly problémát okozna.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás