Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Nyárigumi

Biztonság és gyorsaság, ez a két dolog rendkívül fontos, amikor közlekedünk. Lehet az csak egyszerű kedvtelés vagy valamilyen terméknek, esetleg személyeknek a fuvarozása, a lényeg, hogy időben megérkezzünk a megfelelő helyre, olyan módon, hogy minél kevesebb költséget vonjon maga után. Nem is gondolnánk, de a nyárigumi éppen ezért lett kifejlesztve.

Sokan csak felesleges pénzkidobásnak tartják az abroncsok rendszeres váltogatását, az évszakoknak megfelelően. Az időjárás bebizonyítja, hogy a hideg időszakban elengedhetetlen a megfelelő tapadással bíró gumi, de miért kellene pár hónappal később nyárigumi felkerüljön?! Amennyiben sokat koptatjuk az aszfaltot, akkor van értelme, hiszen a speciális keverékek sokban eltérnek a téli testvéreiktől.

Általánosságban elmondható róluk, hogy jelentősen keményebb típusok, aminek hála a forró aszfalton már nem kopnak oly mértékben. Így aztán a nyárigumi kiemelkedő sebességnövekedést produkálhat, ami jótékonyan hat az időfaktorra, ami minden szállítás vagy egyszerű közlekedés során előnyös.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás