Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Mexikói yam gyökér

A hormonháztartás felborulásának kellemetlen utóhatásairól valószínűleg a legtöbb nő tudna néhány fájdalmas történetet mesélni. A szervezetünk az ösztrogén és a progeszteron harmonikus együttműködése által tud jól működni. A mexikói yam gyökér a natúr kozmetikumoknak egy olyan típusa, amely remek segítséget nyújt abban az esetben, ha felborul ez a harmónia, és szükséges a mielőbbi helyreállítás.

A vegyi anyagokkal, amelyeket beviszünk a testünkben, amúgy is az ösztrogénszintet erősítjük, ezért léphet fel egy úgynevezett ösztrogéndominancia, melyet mindenképp érdemes kezelni. A mexikói yam gyökér kivonata segíti abban, hogy a progeszteron hormon is megfelelően termelődjön, és így a nehezebb napokat is könnyebben átvészelhesse. Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek a menstruáció első szakasza sok kellemetlenséget okoz, akkor mindenképp megéri kipróbálnia a mexikói yam gyökér által kínált lehetőséget a letörtség, nyűgölődés helyett.

Ha pedig bevált ez a természetes módszer, akkor érdemes a Wise Tree Naturals internetes webáruházában is szétnéznie, hiszen rengeteg más natúr készítménnyel is találkozhat, amelyek a hormonális tüneteket kitűnően kezelik. A jód és szelén pajzsmirigy megbetegedés esetén olyan fontos tápanyag, ami nem csak a panaszokat enyhíti, de segít visszafordítani a folyamatot is. Ez az alulműködés is hormonális alapon jön elő, és az egyensúly helyreállítása ebben az esetben is elengedhetetlennek bizonyul a gyógyuláshoz.

Köztudottan a nők nagy százaléka szenved ettől a betegségtől, így a szelén pajzsmirigy működés elégtelenség esetén mindenképp segíteni tud abban, hogy a kellő anyagokat kapja meg szervezete. Amennyiben nem szeretné magát kitenni a vegyi, szintetikus gyógyszereknek, és semmilyen kellemetlen mellékhatást sem akar megtapasztalni, akkor mindenképp jó döntésnek bizonyul majd, ha a természetes összetevőjű készítményeket választja. A jód és szelén pajzsmirigy problémák esetén amúgy is egy olyan alapelem, amit minden háziorvos felír a betegek számára, ezért ezzel nem árthat a szervezetének.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség