Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Báb vásárlás

Nincs is annál szívszorítóbb látvány, mint amikor beteg egy kisgyermek, és a fájdalmak hatására rossz a kedve. Ilyenkor érdemes mindent megtenni a felvidítása érdekében, mert így sokkal hamarabb bekövetkezik a gyógyulás.

Például a báb vásárlás útján könnyen előadható néhány történet a gyerekeknek, akik bizonyára nagyon fogják élvezni a produkciót. Lehetőség nyílik a legnépszerűbb mesék eljátszására is. A báb vásárlás révén a kicsik fantáziája is fejlődik. Az apró figurákba könnyen beférnek a kicsik ujjai, éppen ezért a kézügyességük is javítható.

A vidám perceknek köszönhetően, a gyerekek végre megfeledkeznek egy kicsit a gondjaikról. A tünetek is enyhülhetnek a könnyed szórakozás hatására. Jó hír, hogy a csapatmunka is fejleszthető a báb vásárlásnak köszönhetően. A közösségélmény is fontos mérföldkövet jelenthet a gyógyulás felé vezető úton.

A játéknak hála, a gyerekek le tudják vezetni a bennük felgyülemlett negatív érzéseket, ami azért előnyös, mert a betegségeknek többek között lelki okaik is vannak.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Vásárlás