Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Fénymásoló bérlés

Ha az ember a munkája során sok papírmunkát végez, érdemes elgondolkozni, hogyan is lehetne ezt a legkönnyebben és minimális pazarlással megtenni. Erre a célra tökéletesen megfelel a fénymásoló bérlés.

Ennek számos oka van, például, hogy nagyobb kiadás nélkül használhat drágább, illetve nagyobb tudású berendezést. Üzemeltetési kiadásait, valamint nyomtatási költségeit alacsony szinten tudja tartani és az egészben az a legjobb, hogy mindezt nagy beruházás nélkül teheti. Ez a megoldás mindenképp gazdaságos megoldásnak tekinthető és egyre nagyobb népszerűségnek örvend az emberek körében.

A fénymásoló bérlés rengeteg pénzt takarít meg Önnek és családjának. Ezzel a beruházással fekete-fehér nyomtatás esetén akár 50%-os nyomtatási költséget spórolhat meg. A színes nyomtatásnál az A/4-es oldalanként 100-200%-os a megtakarítás egy asztali nyomtatóhoz viszonyítva.

Amikor a fénymásoló bérlés mellett dönt, tudnia kell, hogy ez minden esetben kizárólag üzemeltetési szerződéssel történik. Ennek köszönhetően kalkulálható havi költség, utólagos számlázás, havi vagy akár negyedéves látogatással.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás