Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kerékpár időseknek

A kerékpározás sok nemzetnek igazi létforma. Hazánkban is egyre népszerűbb kerékpárra ülve elintézni ügyes-bajos dolgainkat, hiszen ezen praktikus jármű segítségével, gyorsan és könnyen eljuthatunk a célunkhoz. A kerékpáripar minden korosztálynak kínál megoldásokat.

Ma már létezik kerékpár időseknek is. Ezek a járművek a könnyű kezelhetőség és kényelem hírnökei. Idős embertársainknak más igények kielégítésére van szükség, tehát számukra nem éppen megfelelő a nagyobb kerekű, nehéz fémvázból készült típus.

A kerékpár időseknek egyszerű és kompakt kialakítású. Vegyük a klasszikus camping formát, 20” nagyságú kerekekkel, hagyományos kontrafékkel! Ez egy jól bevált konstrukció bármelyik idős embernek. Természetesen van lehetőség ettől fejlettebb konfigurációra is, váltóval vagy „V” fékkel.

A legfontosabb biztonsági elemek nem maradhatnak le egyetlen ilyen típusról sem, ezért mindegyiken megtalálható a sárvédő, csomagtartó, dinamós világítás, csengő és a prizmák. Számos gyártó választékában található kerékpár időseknek.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás