Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

iRobot Roomba

A takarító robotok közül mindenki olyat szeretne magának, amit már kipróbáltak és jól teljesített. A vásárlók jelentős rétegét elbűvölték az iRobot Roomba legújabb szériái. Meglehet, hogy a legfrissebb fejlesztésű Roomba robotporszívó háromszor vagy akár négyszer is többe kerül, mint a legrégebbi, még piacon lévő modell, de annyival okosabb is. Olyan opciókkal van ez felszerelve, amelyek az előző gépeknél szinte elképzelhetetlennek tűntek még.

Például az, hogy a robot észleli ha piszok van a padlón, így az adott területen elidőz, addig amíg fel nem takarítja azt. Ezt a funkciót „Dirty Detect”-nek nevezik. A másik nagyon praktikus jellemzője az iRobot Roomba porszívónak, hogy a munka végén visszatér a töltőállomásra, így nem kell azzal foglalkozni, hogy újratöltse az akkukat, mert azok mindig készen állnak. Olyan baleset sem történhet, hogy a takarítás elkezdése után röviddel lemerülnek az akkumulátorok. Már mindenkinek természetes, hogy a telefonján van egy app mindenhez.

Az iRobot Roomba is összekapcsolható a telefonnal wifi segítségével, így élőben követheti, hogy hány százalékig van kész a gép a takarítással. Hát nem fantasztikus? Az i robot robotporszívó ezeket is tudja! Ennek a funkciónak a kiaknázási lehetősége egészen addig nem volt adott, amíg a telefonok nem fejlődtek ilyen szintre. Ez is mutatja, hogy a technológia önmagában nem mindig használható ki teljesen, hanem a részterületek kell találkozzanak és együtt dolgozzanak ahhoz, hogy valódi, használható és praktikus rendszert lehessen alkotni.

Az i robot robotporszívó fejlődése is folyamatos. Ezeket a funkciókat a pillanatnyi képességek és opciók alapján fogalmaztuk meg. Ennél sokkal többre is képesek, csak meg kell találni azokat a területek, amelyekkel még ilyen szépen össze tudnak majd dolgozni. Ez azonban a tervezők és fejlesztők feladata. A vásárló csak végfelhasználó, ennek ellenére a legfontosabb láncszeme a folyamatnak. Ugyanis a vásárló csak akkor néz újabb i robot robotporszívó után, ha valóban úgy gondolja, hogy az új modell érezhetően többet nyújt a réginél.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás