Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Fül-orr-gégészeti vizsgálat

A legtöbben nincsenek megelégedve a magyarországi állami egészségüggyel. Bár létezik néhány igazán modern rendelőintézet, de sajnos az sem jelent ritkaságot, hogy a betegek fűtetlen kórtermekben fekszenek. Ezért, sokan választják inkább a fizetős ellátást. Az árakat jellemzően a közepes keresettel rendelkezők engedhetik meg magunknak (például egy alap fül-orr gégészeti vizsgálat az Árvai Barta magánklinikán 10.000 Ft-ba kerül). Így sokkal gyorsabban sorra lehet kerülni. Vannak, akik úgy ítélik meg, hogy a fizetős ellátás keretén belül nagyobb alapossággal vizsgálják meg őket.

Előfordul, hogy a magánintézményekben nagyobb tapasztalattal rendelkező orvosok dolgoznak. Ma már szinte bármilyen gond esetén fel lehet keresni a privát rendelőintézeteket, hiszen a legtöbb szolgáltatásuk az átlagembereknek is kifizethető. Az Árvai Barta Magánklinika a gyermekeknek és a felnőtteknek is tud segítséget nyújtani. A fül-orr gégészeti osztályon lehetőség nyílik általános vizsgálatok elvégzésére. Jó helyen járnak azok a páciensek is, akik hallástesztet akarnak végeztetni.

Folyamatosan nő az érdeklődők száma az allergia vizsgálat szempontjából is. Lehet időpontot kérni szájüregi, nyelvgyöki és gégei rákszűrésre is. Az oxigénterápia elsősorban abban az esetben tud segíteni, ha valaki fülzúgástól vagy halláskimaradástól szenved. Az Árvai Barta Magánklinika kínál softlézeres kezelést is biztosít, ami az allergia, az orrlégzési panaszok és az orrmelléküreg-gyulladás esetén tudja javítani a páciensek állapotát. Az akupunktúra segítségével egyszerűen finom-hangolható a szervezet, ezért egyre több beteg érdeklődik iránta.

Sajnos, ezek a szolgáltatások nem érhetőek el az állami egészségügy esetében, tehát érdemes lehet inkább, a többféle lehetőséget kínáló magánellátás felé fordulni. Az Árvai Barta Magánklinika a 16. kerületi Nyílhegy utca 4. szám alatt várja a pácienseket, akik elsősorban a délutáni órákra kérhetnek időpontot. A rendelő szombaton is nyitva tart 8 és 16 óra között. Az autóval érkező betegek díjmentesen parkolhatnak az intézmény előtt.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség