Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Konverzió javítás

Egy weboldal népszerűsége, illetve látogatottsága sokféleképpen növelhető, sőt, talán ezen módszerek együttesen tudják meghozni a legjobb eredményt. Azonban, ha egyetlen dolgot kellene választani, akkor minden bizonnyal a konverzió javítás az, ami a legjövedelmezőbb.

A konverzió javítás egy olyan komplex folyamat, amelynek segítségével arra lehet ösztönözni a honlap látogatóit, hogy adott esetben vásároljanak, vegyék igénybe a szolgáltatásainkat, esetleg lépjenek kapcsolatba velünk. Mindezt úgy lehet elérni, hogy egyértelművé tesszük a célt és eköré építjük meg az egész weboldalt.

Ez azt jelenti, hogy például egy webáruház esetében pont a figyelem központjába kell kerüljön a vásárlás gomb, valamint a kosárba helyezés lehetősége is. Ha ez megvan, akkor a konverzió javítás alatt figyelni kell arra, hogy minden fontos információ szinte azonnal elérhető legyen, ugyanakkor lényegre törően, röviden.

Ilyen szükséges információk például a szállítási költségek és körülmények, valamint a termék, szolgáltatás leírása. Ezeket ajánlott néhány egyszerű, egyértelmű mondatban megfogalmazni, mert a vásárlók, ügyfelek többsége nem fogja végigolvasni és félreértések születhetnek.

Továbbá, a konverzió javítás témakörébe tartozik a visszajelzésre való lehetőség biztosítása, ami által az ügyfél úgy érezheti, hogy számít a véleménye. Tehát, ezeket figyelembe véve, a konverzió javítás úgy is értelmezhető, hogy a szolgáltató és a kliens közötti kommunikáció egyszerűbbé tétele, ami a weboldal bizonyos változtatásaival érhető el.

Ha az ügyfélkör bővítése érdekében, illetve azért, hogy ne csak látogatói legyenek az oldalnak, hanem megrendelői is, ezeket a módosításokat el szeretnénk végezni, akkor mindenképpen ajánlott szakértői segítséget kérni.

Ugyanis, aki jártas a konverzió javítás terén, az azonnal rá tud mutatni a gyengepontokra és máris több megoldást tud felvázolni a számunkra. A profi végeredmény érdekében pedig, érdemes magát a kivitelezést is szakikra bízni, mert így nem lehetnek a hozzá nem értésből fakadó bakik, félreértések.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás