Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Karabiner választék

Vannak eszközök, amelyek gyors és oldható kapcsolatot kell létesítsenek a felszerelések között. Pontosan ez a célja a karabiner használatának is. Mivel a gyakorlati felhasználásuk eléggé sokrétű, nagyon sokféle változatuk létezik.

Különféle alapanyagokból készülnek és más a méretük, formájuk, nyílásuk és záró rendszerük, az alapján, hogy éppen mire voltak tervezve. Terhelhetőségük is nagyon fontos. Egy aszimmetrikus karabiner sokkal inkább terhelhető, mint egy szimmetrikus. Ovális, acélból vagy alumíniumból készült és nagyobb nyílású termékeink is vannak. Jellemző rájuk az univerzális felhasználhatóság, hogy nehezen megközelíthető munkakörnyezetben használhatóak, valamint a legtöbb csavaros biztosító rendszerrel van ellátva, ami a nagyobb biztonság érdekében háromszorosa lehet.

A legtöbb karabiner piros színű jelöléssel is el van látva, ami azt jelzi, hogy nincs biztosítva. Ha pedig méretesebb szerkezeti elemekhez akarja csatlakoztatni, akkor a 63 mm szélességű nyílással rendelkező dupla zárrendszert ajánljuk.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház