Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Magas fokú gépkezelés

A szakképzett munkaerő egyre nagyobb megbecsülésnek örvend. A gépkezelő jogosítvány számos előnnyel jár azok számára, akik az építőiparban, logisztikában, a raktározásban, a szállításban és még számos egyéb más szakterületen dolgoznak.

A sikeres vizsga után emelőgépkezelő állást tölthetnek be azokon a gépeken, amelyek kerekeken gördülve nem képesek a helyváltoztatásra. A tanfolyam egyik előnye, hogy viszonylag rövid időn belül lehet a gépkezelő jogosítvány birtoklása mellett komoly szakmai tudásra szert tenni.

Szintén előnynek számít az, hogy ehhez a képesítéshez nem szükséges érettségivel rendelkezni, elég a 8 általános iskolai végzettség is. A tanfolyam résztvevői komoly elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek, hiszen a lényeg a gépkezelői tudás elsajátítása, amelyet már a sikeres vizsga után gyakorlatba lehet ültetni a munkahelyen.

Akik érdekeltek a gépkezelő jogosítvány megszerzésében, annak a Transzport Studium Kft. kiváló lehetőséget kínál. A feltételek és az árak megtalálhatók a transzportstudium.hu honlapon.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás