Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Goji bogyó

Mindenki számára jól jön a plusz energia. Ezt nem csak sok pihenéssel érhetjük el, hanem olyan ételek fogyasztásával, amelyek tele vannak a szükséges tápanyagokkal. Már régóta ismertek a goji bogyó hatásai betegségek ellen. Ez az Ázsiából szármató bogyó már évezredek óta ismert az ott élő emberek számára. Mára azonban eljutott hozzánk is.

A felhasználása egyszerű, hiszen szinte minden ételbe belekeverhető, de főként zabpehelyhez adva szokták fogyasztani vagy magában rágcsálni. A goji berry ugyanakkor ital formájában képezheti a mindennapi vitaminadagunk bevitelének eszközét. Hol kapható goji bogyó – merülhet fel a kérdés. A megfelelő szaküzletek mellett az interneten is könnyedén megrendelhető.

Fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott, mert feltölti és óvja szervezetünket a különböző betegségekkel szemben. A rendszeres goji bogyó fogyasztása révén elejét vehetjük a téli megfázásoknak vagy a gyorsan terjedő, más vírusok által okozott betegségeknek. A pozitív hatása már régóta bizonyított. Tapasztaljuk meg azt mi magunk is!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség