Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Csalás

Nagyon sok olyan ember van, aki igen hiszékeny, főként akkor, ha pénzről van szó. Megeshet, hogy egy ismerősünk óriási hasznot ígérve kölcsönt kér tőlünk, biztosítva minket arról, hogy hamarosan visszafizeti a teljes összeget, sőt, még kamatot is ad rá, csak bízzunk meg benne. Ha hiszünk a mesében, akkor már kezdetét is veszi a csalás, mint bűncselekmény.

Jogilag, akkor van lehetőség fellépni a károsító személy ellen, ha van bizonyítékunk az elkövetésre, tehát a pénz átadásra. El kell telnie egy kevés időnek, mire rájövünk, hogy nemcsak a magas kamatról mondhatunk le, de magáról a kölcsönadott pénzről is, ugyanis csalás áldozatai lettünk.

Az elkövetőnek soha nem is volt szándékában visszaadni a pénzt, hiszen azt elkölteni akarta a megélhetésére és még a munkahelyét is elveszítve, lehetősége sem adódik rá, hogy megtérítse a kárunkat. Ha a csalás bekövetkezett és nem tudjuk, hogy kihez forduljunk segítségért, de mindenképpen jogi útra akarjuk terelni az ügyet, akkor keressük fel a vidakovics.hu oldalt a további részletek érdekében!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás