Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Xiaomi Mi MaxEgyre többen keresik az extrém nagy telefonokat, de az ilyen készülékek igen ritkák. A legtöbb gyártó nem készít 5,5 hüvelyknél nagyobb okostelefonokat, így egy nagy kihasználatlan rés maradt a piacon. Ezt használta ki a Xiaomi, amikor elkészítette a Xiaomi Mi Max modellt, amely igen tekintélyes kijelző mérettel büszkélkedhet. Pár hónappal az óriás mobil megjelenése után már kapható volt annak továbbfejlesztett változata is, a Xiaomi Mi Max 2, amely szintén hasonló méretekkel rendelkezik. A nagy képernyő sokak számára nagyon fontos lehet.

Ez ugyanis megkönnyíti a dolgunkat, ha dokumentumokat, fényképeket akarunk szerkeszteni a telefonon, de a böngészést és a navigálást is egyszerűbbé teszi. Azonban a nagy képernyőnek vannak hátrányai is. Egyrészt a Xiaomi Mi Max kézben tartása nehezebb, bár a lekerekített élek segítenek nekünk ebben. Ugyanakkor a nagy kijelző működtetése nagyobb energiaigénnyel is jár. Ezért a Xiaomi Mi Max és a továbbfejlesztett Xiaomi Mi Max 2 is nagyobb, erősebb akkumulátorral rendelkezik.

Ez pedig némi súlybeli gyarapodást is eredményezett. Ettől függetlenül egy igen jól használható, remek készüléket tarthat a kezében az, aki a Xiaomi Mi Max modellek közül választ. A mindkét típus esetén alkalmazott fém ház strapabíróvá teszi a készüléket, így remek választás azok számára is, akik egy ellenálló készüléket keresnek. A Xiaomi Mi Max2 és az alapmodell is egyetlen hátoldali kamerával van felszerelve. A hátoldalon kapott helyett a készülékeket biztonságosabbá tevő ujjlenyomat olvasó is.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház