Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Gyulladáscsökkentő krém

A szervezetet ért fertőzésre vagy külső sérülésre az immunrendszerünk gyulladással reagál, amivel lényegében a gyógyulás folyamatát igyekszik elősegíteni, mégis vannak olyan esetek, amikor maga a gyulladás válik kezelendő problémává. Sport- vagy egyéb sérülések esetében, valamint reumatikus eredetű gyulladások megszüntetésére ideális társak a gyulladáscsökkentő krémek, amelyeket recept nélkül is meg lehet vásárolni a gyógyszertárakban. Azért tanácsos inkább a gyulladáscsökkentő krémek mellett dönteni, mert a hosszú időn át szedett tabletták számos mellékhatással rendelkeznek, különböző gyomor- és bélrendszeri problémát okozva, súlyos esetben gyomorfekélyt is. A vény nélkül megvehető gyulladáscsökkentő krémek használata azonban semmilyen kellemetlenséggel nem jár.

Krónikus izom- és ízületi betegségek, valamint súlyosabb baleseti sérülések esetén, a kezelőorvos által felírt gyógyszeres kezelés mellett, a tünetek enyhítésében, a regenerálódás folyamatának meggyorsításában is hatékony szerepet vállalnak a gyulladáscsökkentő krémek. Jó ezt megjegyezni, mert sohasem lehet tudni, mikor lesz szükségünk rá. Bár a körmök lassú növekedése, töredezése, elvékonyodása általában nem fájdalmas, mégsem nyújt kellemes látványt, ami nagyon zavarja az érintett személyeket.

A hölgyek eltüntethetik ezt a problémát a műköröm építés által, azonban nem ez a megfelelő megoldás a problémára, hanem a kezelés, a körömerősítés. Tudnia kell, hogy megfelelő vitaminpótlással újra egészséges, erős és fényes körmei lehetnek. Ugyanakkor a haj és az arcbőr is megszépül, mert a körömerősítő vitaminok felelősek a haj és az arcbőr egészségéért egyaránt.

A körömerősítés történhet olyan tápanyagok fogyasztásával is, amelyek ilyen tulajdonsággal rendelkeznek. Rendkívül fontos a fehérjebevitel, tehát húsok, tejtermékek, tenger gyümölcsei. De körömerősítés céljából ajánlott a tojás fogyasztása is, ami H-, E-, D- és A-vitamint tartalmaz. Minden részletes információt megtalál, ha belép az egeszsegszakerto.hu weboldalra.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Egészség, Webáruház