Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

webáruházak

Webáruházak

A webáruházak lassan átveszik a hagyományos boltok szerepét. Egyre több ember vásárol már az interneten, hiszen ez a megoldás sokkal kényelmesebb, gyorsabb és gyakran olcsóbb is. Ezért a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy ezek az online áruházak minél áttekinthetőbbek és felhasználóbarátok legyenek. Ma már ezek a honlapok nemcsak a személyi számítógépekről érhetők el, hanem a laptopokról, táblagépekről és az okostelefonokról is.

Ezért fontos, hogy a webáruház kinézete igazodjon az adott készülék képernyőméretéhez. Az olyan honlapokat, amelyek dinamikusan változnak a képernyő méretnek megfelelően, reszponziv weboldalaknak nevezzük. Ezek segítségével akár utazás közben, az okostelefonunk segítségével is megrendelhetjük a szükséges holmikat. Már csak azért is érdemes reszponziv weboldalakat készíteni a webshopok számára, mert újabban a Google kereső algoritmusa is figyelembe veszi ezeket, és előkelőbb helyeken helyezi el a találati listákon. Így nagyobb esély van arra, hogy a vásárlók rátaláljanak a webáruházra és rendeljenek onnan.

Az okostelefonok megjelenése és elterjedése tehát ismét jelentős változásokat hozott, nemcsak a tömegkommunikációban, hanem az elektronikus kereskedelemben is. Sokan ma már a telefonon intézik a levelezést és a vásárlást is. Így a reszponziv webáruházak szerepe is folyamatosan nő. Egyre többen alakítják át az internetes áruházak felületét úgy, hogy azok a mobiltelefonok kisebb kijelzőin is használhatók legyenek. Azoknak egyszerűbb dolguk van, akik most akarnak webshopot indítani, hiszen már egyből reszponziv weboldalt rendelhetnek a szakértőktől.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház