Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Felfújható medence

A melegebb időkben sokan szeretnek fürdőzni, ami nem meglepő, hiszen a hűvös vízbe merülve az ember teste megélénkül. Ha az idei nyár is olyan forró lesz, mint az elmúlt néhány évben, akkor jó, ha időben felkészülünk a fogadására. A lakásban a nagykapacitású légkondicionáló végzi a munka szerves részét, de a kertben a felfújható medence köré gyűlhetünk lazítani és hűsölni.

Válasszuk ki okosan a megfelelő helyét, hiszen annak nagy szerepe van abban, hogy milyen gyakran kell majd vegyszerezni vagy takarítani a vizet! A felfújható medence némileg sérülékenyebb, mint a fémvázas társa, de megfelelő odafigyelés mellett, nem lesz vele probléma. Gondoskodjunk a teljesen sima és éles tárgyaktól mentes felületről!

A felállítás egyszerűen megoldható, csak egy jó pompára van szükség. Az ideális hely betájolása már nem mindig olyan egyszerű. Ha túl napos helyen van a felfújható medence, akkor gyorsan felforrósodik a folyadék, ami akár kellemetlen is lehet, de nagyon árnyékos részen pedig lassú a melegedés. Törekedjünk a középút megtalálására!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás