Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

E-számla készítés

A számlázás eddig lassú és unalmas volt, ráadásul fizetni kellett a küldés során a postaköltséget. Az eszközök egyre modernebbek, éppen ezért az E-számla készítés már sokkal több előnnyel jár.

Ebben az esetben, mindent el lehet intézni az interneten keresztül és ebből kifolyólag az adminisztráció nem jár semmilyen utánajárással. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb kiállítani egy ilyen számlát, mint hagyományos esetben. Minden megoldható egy online felületen, ahol nem kell a telepítéssel vacakolni, mert bármikor és bárhonnan elérhető a böngészőn keresztül.

Az E-számla készítés során többféle formátumban is készülhet, amit az ügyfél e-mail-ben meg fog kapni és ezt bármikor letöltheti, illetve kinyomtathatja. A titkosítási eljárásoknak köszönhetően, ez a számlázási rendszer teljesen biztonságosnak számít az elektronikus aláírás miatt.

A billzone.eu ingyenes előfizetési csomagjába beletartozik például az is, hogy korlátlan mennyiségben történhet az E-számla készítés. További szolgáltatásokkal kapcsolatban érdemes felkeresni a billzone.ez weboldalt.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás