Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Kerékpár sárvédő

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a kerékpárunkról leszállva azt tapasztaljuk, hogy a felfröccsent víz és sár csúnya nyomott hagyott a ruházatunkon. Az említett szituáció képes elrontani az egész napunkat, viszont léteznek olyan óvintézkedések, amelyek megkímélhetnek minket a fejfájástól.

Az igen praktikus kerékpár sárvédő bicajára felszerelve megvédheti Önt és nadrágját a víztől, a különféle szennyeződésektől, ráadásul esztétikusan is mutat. Azoknak, akik már régóta a biciklizés bűvöletében élnek, a kerékpár sárvédő alapfelszerelésnek számít, hiszen ez a hasznos kiegészítő az, ami tisztán tart bennünket a nyirkos, esős napokon.

Ha Ön is szívesen látná el a kerékpárját ezzel a praktikus alkatrésszel, választhat a pálcás, más néven fix, illetve a leszedhető típusok közül. A leszedhető verzió valamivel sportosabb külcsínt kölcsönöz a kedvencének, míg a pálcás kerékpár sárvédőt inkább a klasszikus stílus kedvelői preferálják. Válasszon Ön is ízlésének megfelelően a gazdag termékpalettáról!

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webáruház