Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Panyolai pálinka

Akik egy kicsit is otthonosan mozognak a pálinkák világában, tudják, hogy Magyarország számos, igen nagy múltra visszatekintő főzdével rendelkezik. A Panyolai Pálinkafőzde mindenképp a kimagaslók közé sorolható. A Panyolai pálinka Magyarországon kívül, más országokban is hatalmas népszerűségnek örvend. Ez nem is lehet meglepő, hiszen ez a nedű mindig is a kifogástalan színvonalat képviselte. Olyan ízt és illatot garantál, amelyeknek nem lehet nemet mondani.

A Panyolai pálinka nedűk közül nagyon elterjedtek az elixírek, a mézzel kevert italok és a magas alkoholtartalmú SQ pálinkák. Ezeken kívül vétek lenne kihagyni a különleges zamatú eszencia pálinkákat.

A Panyolai pálinka mindegyike gondosan válogatott, prémium minőségű, teljes mértékben magyar gyümölcsből készül. Ezekből tradicionális kisüsti lepárlással varázslatos itókát készítenek. A magyar gyümölcsökből nyert fenséges elixír, a hazai nedűk között kiemelkedő helyet foglal el. A szakértők is úgy vélik, hogy az italok minden egyes cseppje magában hordozza az adott gyümölcs aromáját és egyedülálló zamatát.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás