Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Zománcozott lábas

Aki kedveli a retró termékeket, az a konyháját is ebben a stílusban szokta berendezni, amiben az edények ugyanúgy helyet kapnak, mint a bútorok vagy egyéb kiegészítők. Például feltétlenül van néhány zománcozott lábas is a szekrényben, hiszen ezek a klasszikus konyha nélkülözhetetlen darabjai. Igazán szép edények találhatóak meg az edenyshop.hu webáruház kínálatában, ezért ide tanácsos ellátogatnia, ha a hagyományos fazekak, lábasok híve.

Nagyon népszerű például a piros alapon fehér pöttyökkel díszített zománcozott lábas, ami 4,5 és 5,5 literes változatban kapható. Arra pontosan passzoló piros fedővel van ellátva és most 4% kedvezménnyel szerezhető be.

Egy ilyen lábas használatával öröm a főzés, még akkor is, hogyha csak egy egyszerű ételt készítünk, amilyen például a paprikás krumpli kolbásszal. Szép emlékeket is idézhet egy ilyen edény, hiszen annak idején nagymamánknak, édesanyánknak is ilyen becses darabok alkották az edénykészletüket. A kedves zománcozott lábas használata közben emlékezhetünk rájuk.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás