Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Egyedi karikagyűrű

Az internetről való vásárlás népszerűbb, mint valaha. Ennek ellenére rengetegen nem mernek kockáztatni az egyedi karikagyűrű beszerzésekor, mert attól félnek, hogy rossz méretet fognak venni.

Természetesen a csere lehetősége ebben az esetben is adott, de senki sem szeret a postázással vesződni. Pedig ma már van megoldás erre a problémára. Az aranyshop.hu weboldalon kapható olyan egyedi karikagyűrű, amelyiknek az oldalai nem érnek teljesen össze.

Ennek köszönhetően, bizonyos határon belül lehetséges az igazítása. Az utóbbi időben nagyon divatosak a vastag, egész ujjpercet fedő modellek. A sárga és a fehérarany szerelmesei is meg fogják találni a számításukat. Sőt, nemrégiben a rozé is feltűnt a kínálatban. Az egyedi karikagyűrű felületén érdekes minták találhatóak.

Nagyon nőiesnek számítanak a virágokkal díszített típusok. A nonfiguratív emblémákkal díszített változat szintén szép. Mivel mindegyik típus raktáron van, ezért a vevők időben meg fogják kapni a rendelésüket. Minden tekintetben elégedettek lesznek a minőséggel.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Ékszer