Celeb vagyok

Ahol te is sztár lehetsz!…..

Magán nőgyógyász Debrecen

Minden hölgy járt már úgy, hogy egy probléma miatt nőgyógyászt kellett felkeresnie. Ilyenkor sokan felhívják az egyik állami rendelőt, majd megdöbbenve veszik tudomásul, hogy csak néhány hónappal később tudnak időpontot adni.

A magán nőgyógyász Debrecen esetében nem fordulhatnak elő ilyen gondok, hiszen Dr. Tornai Péter igyekszik minél hamarabb fogadni a bajba került hölgyeket. Rengeteg tapasztalattal rendelkezik, ezért rövid időn belül képes kideríteni, hogy a pácienseinek mi a problémája.

A magán nőgyógyász Debrecenben nagyon megbízható, tehát kényes ügyekben is lehet hozzá fordulni. A babát váró hölgyek is felkereshetik, hiszen vállal terhes-gondozást. Azonban, a terhességüket megszakítani akaró hölgyeknek más orvost kell keresniük, hiszen az abortusz nem lehetséges ebben a praxisban.

Az édesanyák elhozhatják a tini lányaikat, hiszen a doktor nekik is tud segítséget nyújtani. A magán nőgyógyász Debrecen rendelőjében a rákszűrés elvégzésére is fogad bárkit, ráadásul korrekt áron. A rendelésre a +36 30 958 2421 telefonszámon kérhető időpontot.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Szolgáltatás